Nová kniha dostupná na Wattpadu! Anotace nové knihy zveřejněna!

 Ahoj,


jedním typem mých nových příspěvků na Wattpadu je rukopis Všechny barvy očí, který chci postupně po kapitolách přidávat na tuto platformu. Jedná se o novou knihu, kterou bych chtěla vydat. Byla bych ráda, kdybyste se na ni, popřípadně na jiné mé příspěvky, na Wattpad podívali. Jsem tu jako @mozna_spisovatelka. Ráda bych věděla, co na to budete říkat.

Přeji, ať si čtení náležitě užijete.

Dystopický příběh Všechny barvy očí jsem začala psát a dopsala už minulý rok, i když v mé hlavě ležel dávno předtím. Nyní pracuji na jeho úpravách.

Přikládám anotaci Všech barev očíPo velké přírodní katastrofě se vyhladily staré zvyky a započal nový řád. Bylo vytvořeno a rozšířeno do všech zákoutí světa náboženství, které káže a hodnotí ohledně očí, zvláště pak podle jejich barvy. Podmaňuje si i Adol Revenovou, dívku s dokonalýma očima, která je nástupkyní nynější Vládkyně. Tento systém přičítá dobrému – Slunečnímu – bohu seslání magické kapaliny, jež těm, kdo ji používají, dává propojení psychiky s jejich částí Země – touto mocí je nadaná dobrooká Vládkyně. Dívka se od osmi let, tedy od doby, kdy byly její oči zhodnoceny, učí nenávisti – a vychovávaná k ní byla už i předtím –, ale některé věci jí přestávají dávat smysl a někdy má pocit, že emoci nenávisti úplně nechápe…


Se srdečným pozdravem

Karolína Kahounová


P. S.: Na Wattpadu na (mém) profilu @mozna_spisovatelka můžete ještě nalézt kupříkladu celou knihu Když se příběh stane skutečností. Pro připomenutí uveřejňuji i její anotaci: Willow Huffy – město poblíž San Francisca v roce 2050, jež nese poselství. Ash Bloom píše svůj Příběh. Přeje si, aby byl vydán. Žije svůj život, který mimo psaní tráví tím, že vnitřně zápolí s rodiči a s třídní bandou rváčů. Proč se její vůdce tak změnil? Ashovi se zdá u pradávných fontán sen minulosti. Začíná se ponořovat do svého příběhu jako kámen, který dopadá na dno, až se zaboří do písku pod povrchem všeho lidstva.

   Vyplní se ti někdy tvůj nejtajnější sen? Uvažuj, zda by sis to doopravdy přál poté, až se to stane – až se ti splní.

   Pak zapomeneš sám na sebe.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mé psaní

Báseň ze Zoufalství